Del din verden - og styrk din virksomhed

Strategisk PR er PR, der direkte styrker din forretning via profilering i medierne.
 
Strategisk PR eksponerer dine strategiske hovedbudskaber: Hvad din virksomhed står for, og ikke mindst hvor den står stærkest.
 
Skal dine strategiske budskaber ud over rampen og ind i medierne, kræver det nyheder fra din virksomhed, der understøtter og illustrerer dem.
 
I samarbejde med dig ser jeg de nyheder i din virksomhed, der stærkest understøtter dine strategiske hovedbudskaber, og jeg præsenterer dem, så de er relevante og vedkommende for de medier, der mest præcist når din målgruppe.
 
Strategisk omtale i medierne giver din virksomhed en skarp profil, der tiltrækker kunder, samarbejdspartnere, investorer og de rigtige medarbejdere.
 
Når jeg rådgiver dig som virksomhedsleder om strategisk PR og kommunikation, får du sparring fra en erfaren leder, der har en 360 graders forståelse for dine muligheder og overvejelser som chef.

Jeg har 17 års ledelses-ballast fra TV 2 l Østjylland - som nyhedschef og souschef.

Mine ledelseskompetencer kombinerer jeg med dyb indsigt i journalistikkens værktøjer.
Min tilgang til kommunikation for virksomheder og organisationer er journalistisk: Jeg stiller store krav til præcision og sikrer, at min kommunikation om din virksomhed hviler på velunderbyggede fakta.


ET UFORPLIGTENDE MØDE
Jeg tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi sammen vender mulighederne for strategisk PR for din virksomhed.

Del din verden - styrk din virksomhed. 
 
 
 
 
Morten Brøcker +45 40 28 12 12    broecker.kommunikation@mail.dk